Spoorboekje: portret Van Dijk en Liverpool tegen Roma

24 april 2018, 07:00   Bijgewerkt: 23 april 2018, 23:34

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 24 april.

Specials

{image[325684][right-half][]}Portret Van Dijk: overtuigd van zichzelf, zonder arrogant te zijn

Scouts zagen in hem de nieuwe Jaap Stam, toch kon Virgil van Dijk zijn oude club Willem II niet overtuigen om hem een contract aan te bieden. Via FC Groningen, Celtic en Southampton haalde hij alsnog de top, waarvan hij al op jonge leeftijd wist dat hij die zou halen. Inmiddels is hij zijn idool Gerard Piqué genaderd en brengt hij nieuw elan, dat Liverpool zo hard nodig had, op Anfield. Een portret van de leider van The Reds.

Wedstrijden

PSV - Ajax (19.30 uur)

Nadat Ajax in de slotfase tegen FC Twente de kop greep in de Eredivisie Vrouwen willen de Amsterdammers die plek ongetwijfeld beet houden. Daarvoor heeft het tegen PSV wel een goed resultaat nodig, op bezoek in Eindhoven. Door de ontmoeting bij de mannen van twee weken geleden, is het onderonsje net wat meer beladen dan anders. Gezien de huidige vorm zouden de bezoekers echter wel moeten winnen.

Liverpool - AS Roma (20.45 uur)

Het Nederlandse onderonsje in de Champions League tussen Georginio Wijnaldum en Virgil van Dijk en Rick Karsdorp en Kevin Strootman is een mooie. Wie gaan we terugzien in de finale van het miljardenbal? Beide ploegen zijn verrassend doorgestoten naar de halve finale en een van hen meldt zich in de grande finale in Kiev. Dat is de inzet van de dubbele ontmoeting tussen beide ploegen.

Voetbal op tv

20.45 uur: Liverpool - AS Roma, Veronica, live verslag van het Champions League-duel

20.45 uur: Liverpool - AS Roma, Ziggo Sport Select, live verslag van het Champions League-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen