Meer Groningen-nieuws: ook Reis en Van de Looi blijven

23 april 2018, 18:55

Het is maandag een prima dag voor FC Groningen. De club heeft wereldkundig gemaakt dat Ritsu Doan de club trouw blijft en heeft daarnaast twee talentvolle middenvelders aan boord gehouden. Ludovit Reis en Tom van de Looi hebben allebei tot 2021 bijgetekend in het Noordlease Stadion.

De zeventienjarige Reis, die Nederlands jeugdinternational is, brak dit seizoen door in het eerste elftal van de club. Hij maakte in september zijn debuut in de bekerwedstrijd tegen Hercules en was sindsdien een vaste waarde. Door een kniekwetsuur miste hij een serie duels, maar toch staat hij inmiddels al op zeventien duels en een goal.

Naast Reis blijft ook Van de Looi bij Groningen. De achttienjarige middenvelder debuteerde na de winterstop tegen Willem II en miste sindsdien geen minuut meer in de tweede seizoenshelft. Ook hij is jeugdinternational. Manager technische zaken Ron Jans is blij dat hij twee talenten voor de club kan behouden. "Als spelers van waarde zijn voor het eerste elftal, moet je ze ook als zodanig belonen. Op ons initiatief hebben we Ludovit Reis en Tom van de Looi een contractverbetering aangeboden en we zijn blij dat ze nu langer aan ons verbonden zijn."

De talenten hebben het naar hun zin bij de club, zegt Jans. "Beiden hebben aangegeven zich bij FC Groningen verder te willen ontwikkelen. Het is geen toeval dat beide jongens dit hebben bereikt op basis van een uitstekende mentaliteit én professionaliteit. We hopen ook dat het geen toeval is dat dit uitgerekend twee jongens zijn uit onze eigen opleiding. Daar zijn we ontzettend trots op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen