Buitenland: Porto houdt huis, Everton klopt Newcastle

23 april 2018, 23:10

FC Porto heeft maandag wederom een goede stap gezet richting het kampioenschap in Portugal. De thuiswedstrijd tegen Vitória de Setúbal mocht geen problemen opleveren voor de topclub en deed dat ook niet: 5-1.

Porto was met name voor rust op dreef, aangezien er al na zestien minuten een ruime 3-0 voorsprong op de borden stond. Uiteindelijk liep de topclub uit naar een 5-1 zege, mede door een goal van Jesus Corona. Door de ruime zege heeft Porto de koppositie van Benfica, dat twee punten minder heeft, weer overgenomen. Met nog drie duels te gaan ligt de topclub, dat de voorgaande twee duels ook won, weer op titelkoers. Zeker ook omdat Porto een gemakkelijker schema heeft dan nummer twee Benfica. De achtervolger speelt in de voorlaatste speelronde nog tegen Sporting Portugal.

Nederlaag voor Newcastle

Newcastle United heeft de honderdste wedstrijd van Rafael Benitez als coach van de club niet op kunnen luisteren met een overwinning. Op bezoek bij Everton werd er door een treffer van Theo Walcott met 1-0 verloren. Voor beide ploegen staat er in de slotronden van de competitie niets meer op het spel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen