Di Francesco focust niet alleen op Salah: "Liverpool is meer"

23 april 2018, 23:51

Na Shakhtar Donetsk en FC Barcelona moet AS Roma nu over twee duels zien af te rekenen met Liverpool in de Champions League. De Italiaanse formatie won in de kwartfinales zeer verrassend van Barcelona en neemt het dinsdag in Engeland op tegen Liverpool. Trainer Eusebio Di Francesco weigert om zich alleen te focussen op Mohamed Salah.

?De Egyptische oud-speler van Roma is in bloedvorm, maar is volgens Di Francesco niet het enige gevaar bij Liverpool. "We kunnen niet alleen op één speler focussen. Liverpool is meer dan alleen Salah, want de hele aanval is gevaarlijk samen. We hebben ons dan ook niet speciaal op één speler voorbereid. Natuurlijk weten we wie hun sterspelers zijn, maar onze focus in de voorbereiding lag op de gehele ploeg."

Di Francesco neemt het in de halve finale op tegen Jürgen Klopp, een collega voor wie hij respect heeft. "Ik houd erg van zijn voetbalvisie en ik vind het mooi om het tegen hem op te nemen. Ik kijk erg uit naar de halve finales en heb natuurlijk de ambitie om de finale te bereiken."

Lees ookKlopp: "Halve finale grote wedstrijd voor Roma en voor ons"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen