Gisteren gemist: Doan blijft bij Groningen, rentree Janssen

24 april 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 23 april.

FC Groningen licht optie en behoudt belangrijke Doan

Ritsu Doan lijkt elke week belangrijker te worden voor FC Groningen en de club is blij met de manier waarop de huurling zich dit seizoen heeft ontwikkeld. De club maakt maandag bekend dat de optie in het huurcontract met Gamba Osaka is gelicht, waardoor de negentienjarige Japanner tot 2021 onder contract staat in Groningen.

Janssen maakt rentree tijdens ruime overwinning Fener

Vincent Janssen heeft maandag eindelijk weer eens speelminuten gemaakt voor Fenerbahçe. De Nederlandse spits kwam in december vorig jaar voor het laatst in actie, maar is helemaal hersteld van een voetkwetsuur en kwam tegen Antalyaspor als invaller in het veld. De topclub won overigens met 4-1.

Emmen wint en doet goede zaken, Den Bosch uitgespeeld

De veelbesproken inhaalwedstrijd tussen FC Den Bosch en FC Emmen is maandag geëindigd in een overwinning voor de ploeg uit Drenthe: 1-2. Het team van Dick Lukkien zegevierde maandag door een vroeg en een laat doelpunt en doet daardoor goede zaken in de strijd om de play-offs.

Het doek lijkt gevallen voor Seedorf en Deportivo La Coruna

Zonder te spelen is er maandag voor Clarence Seedorf een dramatisch resultaat geboekt. Directe concurrent Levante moet door de ploeg van Seedorf in de laatste weken van het seizoen ingehaald worden, maar dat is vandaag een nagenoeg onmogelijke opgave geworden. De concurrent won met 1-3 van Athletic de Bilbao en heeft daardoor een gat van negen punten geslagen met Deportivo.

Belangrijke uitslagen: 

FC Den Bosch - FC Emmen 1-2

Athletic de Bilbao - Levante 1-3

Fenerbahçe - Antalyaspor 4-1

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen