Veel interesse voor drie Roda JC-spelers

Ger
9 juni 2006, 20:04

Roda JC-spelers Cristiano (foto rechts), Edrissa Sonko en Charlie van den Ouweland genieten interesse van andere clubs. Het Oekraïense Shaktar Donetsk wil Braziliaan Cristiano graag inlijven.

De zaakwaarnemer van de spits, Kees Ploegsma: "We zullen de komende tijd moeten bekijken welke club het beste bij hem past. Nadeel is wel dat Cristiano nog een jaar onder contract staat bij Roda JC, waardoor een eventuele nieuwe club automatisch ook met Roda om de tafel zal moeten gaan zitten," zegt hij in het Limburgs Dagblad. Roda JC heeft de aanvaller onlangs laten weten dat hij opzoek mag gaan naar een nieuwe werkgever.

Daarnaast is er ook interesse voor Edrissa Sonko en Charlie van den Ouweland. Volgens Roda JC-directeur Huub Narinx is de interesse voor Van den Ouweland "vrij concreet te noemen". Zaakwaarnemer Wessel Weezenberg van Van den Ouweland laat weten dat vier clubs uit de ere- en eerste divisie zich gemeld hebben en dat de voorkeur uitgaat naar een eredivisieclub. Zijn contract in Kerkrade loopt nog twee jaar door.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen