Spoorboekje: halve finales EL en hoe gaat het met Robben?

26 april 2018, 07:00   Bijgewerkt: 25 april 2018, 23:50

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 26 april.

Nieuws

{image[325735][right-half][]}Hoe gaat het met Robben?

Arjen Robben raakte woensdag tegen Real Madrid geblesseerd. Al na acht minuten moest hij naar de kant. Hoe ernstig is zijn blessure? [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/331993/heynckes-is-positief-gestemd-over-de-blessure-van-robben/,_blank,Volgens Jupp Heynckes] valt het allemaal mee. Waarschijnlijk dat daar vandaag meer duidelijkheid over komt.

Specials

Terugblik: de tweeëntwintig bewogen jaren van Wenger bij Arsenal

Arsene Wenger behoorde niet tot het meubilair bij Arsenal, maar leek het zelf te zíjn. Toch vertrekt de Fransman na dit seizoen bij de club, een afscheid wat niemand echt had zien aankomen. Het vertrek van het 68-jarige clubicoon zorgt bij de fans voor een lach en een traan. Wenger vernieuwde de Premier League, schreef geschiedenis en werd vervolgens ingehaald door de tijd en het geld. FCUpdate.nl blikt terug op de 22 bewogen jaren van Le Professeur als coach van The Gunners, die hij wil verlaten met de Europa League op zak.

Wedstrijden

Arsenal - Atlético Madrid (21.05 uur)

Gaat Arsene Wenger bij Arsenal afsluiten met een prijs? Dan moet het in de Europa League wel over twee duels afrekenen met het Atlético Madrid van Diego Simeone. Geen eenvoudige opgave, zeker niet als je bedenkt dat RB Leipzig en Olympique Marseille gaan bepalen wie er nog meer naar de finale van de tweede competitie van Europa gaat. Wenger won in Londen nooit eerder een Europese prijs: gebeurt het dan eindelijk tóch?

Brøndby IF - FC Midtjylland (18.30 uur)

Rafael van der Vaart staat met zijn ploeg in de halve finale van de Deense beker. Nadat het in de vorige ronde Hobro uitschakelde, staat het ditmaal tegenover Brøndby, met onder andere Simon Tibbling (voormalig FC Groningen) in de geledingen. Kan VDV, die vermoedelijk wederom geen speelminuten zal gaan maken, nog een prijs toevoegen aan zijn relatief lege prijzenkast? 

Voetbal op tv

20.00 uur: Studio Europa League, FOX Sports 1 - schakelkanaal

20.47 uur: Arsenal - Atlético Madrid, RTL 7 - live verslag van Europa League-duel

21.00 uur: Olympique Marseille - Red Bull Salzburg, FOX Sports 2 - live verslag van Europa League-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen