Wouters trots op periode bij Feyenoord: "Fantastische tijd gehad"

25 april 2018, 13:20

Jan Wouters vond het een eer om drie seizoenen assistent-trainer te mogen zijn bij Feyenoord. De assistent-trainer van Giovanni van Bronckhorst vertrekt na dit seizoen, omdat de club een frisse wind door de technische staf wil laten waaien. Wouters wilde zelf graag door, maar koestert desondanks geen enkele wrok.

"Ik vond het een geweldige eer om voor deze mooie club te mogen werken. Ik heb hier een fantastische tijd gehad en het was een feest om met elkaar successen te behalen", aldus Wouters, die onder meer de beker en de landstitel pakte in Rotterdam-Zuid, op de clubsite. Zijn contract loopt op 1 juli 2018 af.

Ook technisch directeur Martin van Geel is vooral tevreden over de samenwerking. "Vanaf dag één en tot en met de dag van vandaag zijn we zeer tevreden over Jan. Hij is een zeer loyale en ervaren professional. Mede dankzij zijn goede werk zijn de afgelopen drie jaar vier prijzen binnen gehaald. Dat de directie toch besloten heeft niet te verlengen, is puur omdat we denken dat het goed is als er na een aantal jaren weer een nieuwe impuls wordt toegevoegd aan de trainersstaf."

Lees ook: Wouters trots op periode bij Feyenoord: "Fantastische tijd gehad"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen