Gisteren gemist: Willem II kiest Koster, blessure voor Robben

26 april 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 25 april.

Officieel: Willem II strikt de ervaren Koster als nieuwe trainer

Adrie Koster is vanaf volgend seizoen de nieuwe trainer van Willem II. De ervaren Koster (63) tekent een contract voor een jaar, melden de Tilburgers woensdag. Hij is de opvolger van interim-trainer Reinier Robbemond, die aan het roer kwam te staan na het vertrek van Erwin van de Looi.

Heynckes is positief gestemd over de blessure van Robben

Jupp Heynckes denkt dat de blessure van Arjen Robben meevalt. De speler zelf wilde na afloop van Bayern München - Real Madrid (1-2) niets kwijt. Hij vertrok rap uit de Allianz Arena. Robben moest zich al na acht minuten laten vervangen.

Van Gaal: "Nu heb ik aanbieding die ik niet kan weigeren"

Een terugkeer van Louis van Gaal in het voetbal is serieus. De oud-bondscoach van Oranje zegt een goede aanbieding op zak te hebben, maar hult zich verder in nevelen. Hij zit na zijn tijd bij Manchester United alweer bijna twee seizoenen zonder club.

Real op finalekoers na knappe overwinning in München

Real Madrid heeft zich in Duitsland een uitstekende uitgangspositie verschaft voor de return in Spanje. In de Allianz Arena wonnen de Madrilenen woensdag de eerste wedstrijd in de halve finale met 1-2 van Bayern München.

Oxlade-Chamberlain mist WK door zware knieblessure

Een zware domper voor Liverpool én Engeland: het seizoen van Alex Oxlade-Chamberlain zit er noodgedwongen op. Ook het WK in Rusland gaat aan zijn neus voorbij, meldt Liverpool. Oxlade-Chamberlain liep dinsdag in de halve finale van de Champions League een knieblessure op, zo is duidelijk geworden.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen