'Vreven bezig aan laatste weken in dienst van NAC'

26 april 2018, 07:33

Het heeft er alle schijn van dat Stijn Vreven over enkele weken vertrekt bij NAC Breda. Een officiële bevestiging vanuit de club ontbreekt vooralsnog, maar BN De Stem weet het zeker: de wegen van NAC en de Belgische trainer gaan scheiden. Het duel van zondag tegen sc Heerenveen zou Vrevens laatste thuiswedstrijd worden.

Het dagblad spreekt van een 'publiek geheim': meerdere, verschillende en onafhankelijke bronnen bevestigen dat NAC de intentie heeft de samenwerking met Vreven te beëindigen. De club uit Breda zal het nieuws pas wereldkundig maken op het moment dat het zich in rustiger vaarwater bevindt. NAC is nog altijd niet veilig, maar kan zich zondag tegen Heerenveen verzekeren van nog een jaar Eredivisie.

Vreven werd anderhalf jaar geleden aangesteld bij NAC. De 44-jarige coach loodste de club naar de Eredivisie en lijkt ook dit seizoen de doelstelling van de club uit Breda te behalen: lijfsbehoud. NAC staat met nog twee wedstrijden voor de boeg op de vijftiende plaats en heeft drie punten voorsprong op Roda JC en Sparta. Het doelsaldo van het team van Vreven is daarnaast een stuk beter.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen