De Graafschap houdt feestje bij winst vierde periodetitel klein

27 april 2018, 12:13

Mocht De Graafschap zich komende zaterdagavond tot kampioen van de vierde periode in de Jupiler League kronen, dan gaat het geen uitbundig feest vieren. Hoewel trainer Henk de Jong normaliter wel van een partijtje houdt als daar aanleiding voor is met zijn selectie, ligt de focus op dit moment vooral op de play-offs.

"We zullen het op het veld even met onze supporters vieren, maar gaan daarna lekker naar huis." ??Dat vertelde de coach tegenover De Gelderlander over de mogelijke vierde periodetitel. Bij een overwinning kan het die prijs (53.000 euro bovendien) bijna niet meer ontlopen. "Je mag spelers best een worst voor de neus houden. Ik vind het echt leuk dat ze premies kunnen pakken", sprak De Jong in aanloop naar het duel met Jong AZ.

"Komende week zullen we er bij de club nog wel even bij stilstaan, maar het echte feest moet later komen", bedoelde de oefenmeester op promotie naar de Eredivisie. "Dat is ons doel, daar gaan we voor." Daarvoor moet het in de play-offs afrekenen met Telstar, wat vorige week in de reguliere Jupiler League wel lukte.

Jong PSV is de grootste uitdager voor de vierde periodetitel, zij hebben net als De Superboeren negentien punten, maar spelen op de slotdag tegen Fortuna Sittard - de ploeg die rechtstreekse promotie naar de Eredivisie kan afdwingen. De Limburgers staan in de vierde periode bovenaan, maar hebben al een periodetitel op zak.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen