Stegeman wil voor eigen fans afscheid nemen met zege

27 april 2018, 12:51

John Stegeman wil op een goede manier afscheid nemen bij Heracles Almelo voor het thuispubliek in het Polman Stadion. En dus wil de trainer, die aan het einde van dit seizoen vertrekt en van wie afscheid wordt genomen komende zondagmiddag, winnen van FC Utrecht. Bij dat duel wordt bovendien het 115-jarig jubileum gevierd.

"We gaan zondag nog een keer alles geven voor ons thuispubliek", vertelt Stegeman op de clubsite. "Het zou voor de spelers die weggaan ook lekker zijn om met winst afscheid te nemen van het eigen stadion. Hopelijk kunnen we onze goede thuisbalans voortzetten. We gaan er alles aan doen om dat voor elkaar te krijgen."

Bij het duel staat sowieso een flinke afscheidsceremonie klaar: niet alleen worden trainer John Stegeman, assistent Rob Alflen en spelers Bram Castro, Paul Gladon, Jaroslav Navratil, Renze Fij, Roland Baas, Gor Agbaljan en Kai Huisman uitgezwaaid na het duel. Ook neemt de club in de rust afscheid van de al vertrokken Joey Pelupessy, Samuel Armenteros, Justin Hoogma en Nico-Jan Hoogma.

Jeff Hardeveld (knie), Lerin Duarte (onderbeen) en Peter van Ooijen (geschorst) moeten het afscheidsfeestje van Stegeman in eigen huis missen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen