Streppel kijkt uit naar duel met NAC: "Meest fanatieke fans"

27 april 2018, 16:44   Bijgewerkt: 27 april 2018, 16:59

Voor sc Heerenveen is het op papier nog mogelijk om het seizoen af te sluiten als nummer vijf van de Eredivisie. Het verschil met FC Utrecht is namelijk vier punten. Voor de Friezen is het dus noodzaak om aanstaande zondag van NAC Breda te winnen.

Heerenveen won de afgelopen twee wedstrijden en dat gaf weer wat rust bij de club na een mindere periode. "We moeten nu hopen dat we die goede reeks door kunnen zetten. We hebben tegen ADO Den Haag eigenlijk vrijwel geen kansen weggegeven, maar voetballend kunnen we zeker beter", aldus trainer Jurgen Streppel in gesprek met Omroep Friesland.

Streppel kijkt uit naar het duel met NAC Breda. "Ze hebben fantastisch publiek. Na Feyenoord denk ik de meest fanatieke fans, misschien maken ze daar zelfs nog wel meer lawaai dan in Rotterdam. Het zijn geweldige wedstrijden om te spelen, zegt Streppel, die mogelijk niet over Kik Pierie kan beschikken. "Hij is niet helemaal lekker. Hij heeft geen koorts verder dus we hebben hem alleen uit voorzorg naar huis gestuurd. De kans is groot dat hij er gewoon bij is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen