Reiziger: "Jong Ajax gaat goed om met de spanning"

27 april 2018, 18:40   Bijgewerkt: 27 april 2018, 19:06

Voor Jong Ajax wacht zaterdagavond de kans om geschiedenis te schrijven. Wint de ploeg van Michael Reiziger namelijk van MVV Maastricht dan kroont Jong Ajax zich tot kampioen van de Jupiler League. Dat zou voor het eerst zijn dat een beloftenploeg daarin slaagt.

"We staan er goed voor. De jongens zijn scherp", blikt Reiziger bij Ajax TV vooruit op het aanstaande kampioensduel. "Op de training merk je duidelijk dat ze dit niet zullen laten lopen. Ze maken elkaar enthousiast, geven elkaar op de kop, alles zit wel goed. De duels hiervoor waren ook cruciaal om dit kampioensduel te kunnen spelen, dus die spanning was toen ook al aanwezig. Daar zijn ze goed mee omgegaan."

Reiziger is bekend met het fenomeen dat kampioenswedstrijden nooit de mooiste wedstrijden zijn. "Maar laten we hopen dat het nu wel een mooie wedstrijd wordt", lacht de trainer.  "Het is ons streven om niet alleen te winnen, maar ook een mooie wedstrijd te laten zien. De spanning voor zo'n wedstrijd moet je omvormen tot agressie in balbezit. Dat moeten wij ook doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen