Zeefuik praat met FC Groningen over definitieve transfer

27 april 2018 – Deyovaisio Zeefuik speelt momenteel op huurbasis voor FC Groningen. Er is echter een kans dat de verdediger volgend seizoen eigendom is van de club uit het noorden. Zeefuik en Groningen zijn namelijk in gesprek over een definitieve overgang.

Zeefuik praat met FC Groningen over definitieve transfer

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

"Het klopt dat FC Groningen mij een voorstel heeft gedaan", aldus Zeefuik in gesprek met RTV Noord. Op de vraag of het een goed voorstel is ging de rechtsback nog niet in. "Daar moet ik natuurlijk nu niet op antwoorden, maar de intentie om eruit te komen is er zeker."

Zeefuik maakte afgelopen winterstop de tijdelijke overstap van Ajax naar Groningen en dat bevalt hem tot nu toe prima. "Ik speel alles. Dat is wat ik graag wil en het bevalt mij hier prima. Dus ik zie mij zeker blijven", stelt hij. Technisch manager Ron Jans zegt dat er eerst met Ajax is gesproken voor er werd onderhandeld met Zeefuik. "Het is net een huurhuis. Daar kun je toch ook niet zomaar een muur weghalen zonder te overleggen."

Reacties

Ajax

gerelateerd