Klose: "We maakten veel domme fouten"

Ger
9 juni 2006, 22:16

Miroslav Klose had vrijdagavond een belangrijk aandeel in de Duitse overwinning tegen Costa Rica. De aanvaller van Werder Bremen scoorde twee keer, nog wel precies op de dag dat hij 28 jaar oud werd. Van grote tevredenheid was bij hem desondanks geen sprake.

"Het is gegaan zoals ik had verwacht", aldus Klose. "Door het maken van veel domme fouten hebben we het onszelf bijzonder moeilijk gemaakt. We zullen het in het volgende duel gewoon beter moeten doen." In totaal heeft Klose nu al zeven treffers achter zijn naam staan, gemaakt in wedstrijden bij eindronde van het WK.

Philipp Lahm, de maker van de openingstreffer, sloot zich bij de woorden van Klose aan. "We kunnen nog niet zeggen dat het bij ons allemaal al voor honderd procent klopt. Desondanks mogen we ook niet geheel ontevreden zijn. Het is belangrijk dat we hebben gewonnen. De verwachtingen zijn bijzonder hoog en gedeeltelijk hebben we er aan voldaan."

Klinsmann was iets blijer. "We willen ons enthousiasme overbengen op de tribunes", liet de bondscoach van Duitsland weten. "Ik denk dat dit ons is gelukt. Met aanvallend spel hebben we veel kansen uitgespeeld. Dat de tegenstander ook mogelijkheden krijgt is nooit te voorkomen. Laten we ons concentreren op de positieve punten, die waren er voldoende."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen