Gisteren gemist: blessure Weghorst, problemen Seedorf

28 april 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 27 april.

Weghorst dreigt duel met Ajax te missen na botsing

Wout Weghorst is vrijdag tijdens de training van AZ geblesseerd geraakt. De aanvaller van de Alkmaarders kwam hard in botsing met een ploeggenoot en werd daarna naar het ziekenhuis gebracht voor controle. Daardoor komt de wedstrijd tegen Ajax zondag in gevaar.

Reiziger: "Jong Ajax gaat goed om met de spanning"

Voor Jong Ajax wacht zaterdagavond de kans om geschiedenis te schrijven. Wint de ploeg van Michael Reiziger namelijk van MVV Maastricht dan kroont Jong Ajax zich tot kampioen van de Jupiler League. Dat zou voor het eerst zijn dat een beloftenploeg daarin slaagt. Volgens de trainer gaat zijn ploeg vooralsnog goed om met de kampioensspanning.

Zeefuik praat met FC Groningen over definitieve transfer

Deyovaisio Zeefuik speelt momenteel op huurbasis voor FC Groningen. Er is echter een kans dat de verdediger volgend seizoen eigendom is van de club uit het noorden. Zeefuik en Groningen zijn namelijk in gesprek over een definitieve overgang.

Vormer en Brugge niet verder dan remise tegen Genk

Club Brugge hoopt dit jaar de Belgische landstitel binnen te halen, maar moest vrijdagavond genoegen nemen met een gelijkspel tegen RC Genk. De ploeg van Ruud Vormer kwam nog wel op voorsprong, maar zag de thuisploeg langszij komen: 1-1.

Seedorf moet vrezen na stunt Levante tegen Sevilla

Clarence Seedorf ziet de kans op handhaving van Deportivo La Coruña nog kleiner worden. Concurrent Levante liep namelijk vrijdagavond uit door een verrassende 2-1 zege te boeken op Sevilla. Zelf ontvangt Deportivo dit weekend FC Barcelona, dat kampioen kan worden.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen