Klopp gunt Gerrard kans als hoofdtrainer buiten Liverpool

28 april 2018, 09:47   Bijgewerkt: 28 april 2018, 09:57

Jürgen Klopp gunt Steven Gerrard een kans als hoofdtrainer bij een andere club dan Liverpool. Volgens de Britse media is het 37-jarige Liverpool-icoon in beeld bij Rangers FC in Schotland. Klopp zegt Gerrard te zullen steunen, mocht hij willen vertrekken aan het einde van het seizoen.

Gerrard keerde begin vorig jaar terug bij Liverpool waar hij aan de slag ging als trainer in de jeudopleiding. De 114-voudig international is nu werkzaam als coach van het beloftenteam. In Engeland en Schotland nemen de geruchten toe dat Rangers hoopt Gerrard als hoofdtrainer aan te kunnen stellen. "Hij heeft enorm veel ervaring als speler en nu ook als trainer. Als ik eigenaar van een club was, dan zou ik hem ook willen hebben", zegt Klopp tegen de Engelse media.

De huidige Liverpool-manager stelt dan ook dat hij Gerrard zijn kans gunt als hoofdtrainer bij een andere club. "Hij is oud genoeg om zelf een besluit te nemen. We zullen hem steunen waar we kunnen en zijn vragen beantwoorden. We vinden het prima. Als hij maar geen manager van Everton of Manchester United wordt", lacht Klopp.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen