Van der Vaart flirt met Deense club: "Hoop op een kans"

28 april 2018, 14:28

Eerder deze week werd bekend dat Telstar een serieuze poging wil gaan doen om Rafael van der Vaart in te lijven. De 35-jarige middenvelder lijkt echter andere plannen te hebben. Hij hoopt namelijk een kans te krijgen in Denemarken bij Esbjerg.

Van der Vaart beschikt over een aflopend contract bij FC Midtjylland. Zijn twee seizoenen bij die club verliepen vrij teleurstellend en de middenvelder kwam nauwelijks aan spelen toe. De Nederlander hoopt echter toch in Denemarken te kunnen blijven, waar zijn vriendin en handbalster Estavana Polman ook actief is. Van der Vaart hoopt bij Esbjerg aan de slag te kunnen.

Bij Esbjerg is Ted van Leeuwen de technisch directeur. "Ik ken een paar van de leidinggevenden bij de club en weet zeker dat ze mijn nummer hebben", aldus Van der Vaart in gesprek met het Deense Jydske Vestkysten. "Mijn tijd bij Midtjylland was niet helemaal wat ik ervan verwacht had, maar dat is nu een gesloten boek. Ik hou nog altijd van het spelletje en hoop de kans te krijgen om nog minimaal één jaar te spelen."

Esbjerg komt momenteel uit op het Deense tweede niveau, maar strijdt nog wel mee om promotie naar de hoogste afdeling.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen