Transferweekje: Landzaat, Younes en PSV bekijkt Argentijn

28 april 2018, 15:35

Hoewel de transfermarkt dicht is, gaan de geruchten nog altijd meer dan op volle toeren. Met het einde van het seizoen in zicht, beginnen clubs vast rond te kijken naar versterkingen. Welke geruchten nemen toe en vooral: welke moeten we serieus nemen en welke kunnen wel even laten liggen? In de rubriek 'Transferweekje' komt de afgelopen week weer langs.

Van Bronckhorst zoekt assistent

Younes blijft de gemoederen bezighouden

FC Utrecht gaat voor Duits jeugdinternational

FC Utrecht hoopt voor een verrassing te kunnen zorgen op de transfermarkt en Duits jeugdinternational Leon Guwara binnen te halen. De talentvolle linksback staat onder contract bij Werder Bremen, maar werd dit seizoen verhuurd aan 1.FC Kaiserslautern. Guwara heeft nog een verbintenis voor één jaar, maar De Telegraaf meldt dat de club bereid zou zijn om mee te werken aan een vertrek. FC Utrecht krijgt wel flink wat concurrentie, want diverse clubs uit Duitsland zouden al interesse hebben getoond.

Willem II hoopt op oud-Ajacieden

Willem II stelde onlangs met Adrie Koster een nieuwe trainer aan voor komend seizoen. De club uit Tilburg is nu echter nog op zoek naar twee assistenten. Ook daarbij lijkt Willem II uit te komen bij oud-Ajacieden. Volgens zowel De Telegraaf als het Algemeen Dagblad is Tomas Galasek namelijk de belangrijkste kandidaat. Hij speelde van 1996 tot 2000 bij de Tilburgse club. Ook Gery Vink staat hoog op het lijstje, meldt het Brabants Dagblad. Vink werkte eerder in de jeugdopleiding van Ajax, maar vertrok na een meningsverschil.

Gaat PSV opnieuw voor Argentijn?

Albert Gudmundsson

Albert Gudmundsson

Daarnaast zijn de Eindhovenaren achter de schermen ook bezig met de contracten van de huidige selectie. Zo zou PSV graag doorwillen met Albert Gudmundsson, die dit seizoen voornamelijk minuten maakte bij de beloften. Ook hoopt de club het contract van de achttienjarige Cody Gakpo te verlengen. Het talent debuteerde dit seizoen in het eerste elftal tijdens het duel met Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen