Fortuna Düsseldorf keert na vijf jaar terug in Bundesliga

28 april 2018, 15:03   Bijgewerkt: 28 april 2018, 15:17

Fortuna Düsseldorf komt volgend seizoen uit in de Bundesliga. De ploeg won zaterdag met 1-2 op bezoek bij Dynamo Dresden en stelt zo het ticket voor het hoogste niveau veilig. Daarmee weet Düsseldorf na vijf jaar weer terug te keren op het hoogste niveau.

De bezoekers wisten al met negen minuten op de klok op voorsprong te komen. 

€13M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/florian-christian-neuhaus">Florian Neuhaus opende de score voor Düsseldorf. Na ruim een uur spelen viel echter de gelijkmaker van Dynamo Dresden via Moussa Koné. Kort voor tijd viel dan toch nog de bevrijdende treffer. Dankzij Rouwen Hennings won Düsseldorf alsnog met 1-2 en was promotie naar de Bundesliga een feit.

Fortuna Düsseldorf kwam in seizoen 2012/2013 voor het laatst uit in de Bundesliga. De afgelopen seizoenen slaagde de club er niet in om zich met de top van de Tweede Bundesliga te meten, maar dit jaar was het wel raak. De strijd om het tweede promotieticket gaat nu tussen 1. FC Nürenberg en Holstein Kiel. Ook de nummer drie kan nog promoveren wanneer er in een rechtstreeks duel wordt gewonnen van de nummer zestien van de Bundesliga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen