Degradatiekandidaat Stoke pakt knap punt bij Liverpool

28 april 2018, 16:07

Liverpool is er zaterdag niet in geslaagd om drie punten te pakken in eigen huis tegen Stoke City. Het bleef na negentig minuten spelen bij 0-0. Voor Stoke een belangrijk punt in de strijd tegen degradatie terwijl Liverpool moet vrezen dat nummer vier Tottenham Hotspur dichterbij komt.

Liverpool, met Georginio Wijnaldum en Virgil van Dijk in de basis, kreeg via Mohamed Salah al vroeg de kans om op voorsprong te komen. Oog-in-oog met doelman Jack Butland miste hij echter. Ook de daaropvolgende kansen waren bijna allemaal voor Liverpool. Vlak voor rust zag de thuisploeg een doelpunt van Danny Ings zelfs nog afgekeurd worden.

In de tweede helft was Liverpool eveneens de bovenliggende partij, maar kreeg de ploeg van Jürgen Klopp wel minder kansen. Pieters hield Salah enigszins in toom en zo kon de Egyptenaar zijn scorereeks niet uitbreiden. Stoke kwam nog wel goed weg in de slotfase. Pieters maakte namelijk hands in het strafschopgebied, maar tot oplichting van iedereen bij Stoke City ging de bal niet op de stip. Zo bleef het bij 0-0.

Stoke, waar Bruno Martins Indi en Erik Pieters in de basis begonnen, staat nu op de achttiende plek in de Premier League. Het gat met Swansea City, dat op de veilige zeventiende plaats staat, bedraagt drie punten. Liverpool blijft de nummer drie. Tottenham kan echter, wanneer er wordt gewonnen van Watford, tot op één punt naderen. Liverpool is overigens nog niet helemaal zeker van een CL-ticket. Nummer vijf Chelsea heeft 63 punten, maar twee duels minder gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen