Ten Hag selecteert talenten voor de wedstrijd tegen AZ

28 april 2018, 15:58

Erik ten Hag heeft flink wat talenten geselecteerd voor de thuiswedstrijd van Ajax tegen AZ. Voor Dani de Wit (20) en Jurgen Ekkelenkamp (18) is het hun debuut in de wedstrijdselectie, waarin Nicolas Tagliafico terug is van een schorsing.

Naast De Wit (foto) en Ekkelenkamp maken ook Mitchel Bakker (17), Azor Matusiwa (20) en Kaj Sierhuis (20) zondag ook kans op speelminuten. Siem de Jong ontbreekt zondag, omdat hij nog voor een wedstrijd geschorst is na zijn rode kaart in de topper tegen kampioen PSV.

Ajax - AZ staat in het teken van de tweede plaats. Bij minimaal een gelijkspel is Ajax verzekerd van deze plek, die een plek in de voorronde van de Champions League oplevert. Het duel met de Alkmaarders is voor de Ajax de eerste zonder Joël Veltman. De aanvoerder raakte vorige week tegen VVV-Venlo zwaar geblesseerd aan zijn knie en staat zes tot negen maanden buitenspel.

De 19-koppige selectie: Andre Onana, Kostas Lamprou, Matthijs de Ligt, Max Wöber, Nicolas Tagliafico, Rasmus Kristensen, Mitchel Bakker, Donny van de Beek, Hakim Ziyech, Lasse Schöne,

David Neres, Klaas-Jan Huntelaar, Kasper Dolberg, Justin Kluivert, Noussair Mazraoui, Dani de Wit, Azor Matusiwa, Kaj Sierhuis, Jurgen Ekkelenkamp

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen