Inspiratieloze B-keus van Real Madrid boekt zege

28 april 2018, 20:34

De B-keus van Real Madrid heeft zonder overtuigend te spelen een overwinning op Leganes (2-1) geboekt. Zinedine Zidane had voor het competitieduel zijn belangrijkste spelers rust gegeven. Onder meer Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos en Luka Modric kregen vrijaf van hun Franse oefenmeester om zich te richten op de return in de Champions League tegen Bayern München.

Desondanks stond er voldoende kwaliteit op het veld bij De Koninklijke. Indrukwekkend was het allemaal niet. Gareth Bale opende nog wel snel de score, ook al gebeurde dat in buitenspelpositie. Leganes maakte in de eerste helft aanspraak op een doelpunt. Nordin Amrabat was met een mooi schot uit stand nog het dichtste bij. De lat stond de gelijkmaker in de weg.

De 2-0 van Real was voor Leganes dan ook een bittere pil. Borja Mayoral stond op de juiste plek om de bal binnen te tikken. Slecht verdedigen van Leganes strafte hij hiermee af. Maar de bezoekers hadden door dat er wat te halen viel in Madrid. Het resulteerde in de terechte aansluitingstreffer.

Goed voorbereidend werk van Amrabat werd bekroond door Marco Darko. Leganes had een klein half uur om een gelijkspel uit het vuur te slepen, maar met pijn en moeite bleef Real overeind. Na het laatste fluitsignaal kreeg Gabriel nog een rode kaart. De speler van Leganes deed zijn beklag bij de arbitrage, die middenin een veelbelovende aanval affloot.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen