Chelsea mag blijven hopen op deelname aan Champions League

28 april 2018, 20:45

Chelsea mag blijven hopen op deelname aan de Champions League. The Blues wonnen zaterdag op bezoek bij Swansea City (0-1) en blijven in het spoor van Tottenham Hotspur. Voor Swansea blijven de degradatiezorgen onverminderd.

Cesc Fabregas tekende in de vierde minuut voor het enige doelpunt. Balverlies van Andy King leidde de treffer in. Eden Hazard nam over en bediende zijn Spaanse teamgenoot, die de bal mooi in de linkerhoek drukte. Chelsea had vervolgens kansen op de tweede goal. Hazard en Victor Moses hadden prima mogelijkheden en Alfie Mawson van Swansea raakte de eigen lat.

Swansea, met Mike van der Hoorn in de basis, kwam op het einde met een slotoffensief. Tom Carrol schoot net voorlangs en de degradatiekandidaat wilde een strafschop voor een vermeende overtreding van Gary Cahill op Nathan Dyer. Maar arbiter Jon Moss wuifde de roep om een penalty weg.

Met nog drie wedstrijden voor de boeg, staat Chelsea op twee punten van Tottenham. De Spurs spelen maandag tegen Watford. De vierde plek in de Premier League geeft recht op deelname aan de Champions League. The Swans staan zeventiende met slechts een puntje boven de streep.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen