Lijnders: "Bij Fortuna alles mooi, bij ons alles slecht"

29 april 2018, 10:28

NEC Nijmegen was zaterdagavond de grote verliezer in de Jupiler League. De club kon zelfs nog kampioen worden, maar zag Jong Ajax er met de titel vandoor gaan. Ook promotie kwam er niet want Fortuna Sittard werd tweede. NEC won zelfs helemaal niet en moest tegen FC Dordrecht in de slotfase nog een tegengoal incasseren: 3-3.

Trainer Pepijn Lijnders was na afloop zeer teleurgesteld, maar houdt vertrouwen voor de aankomende play-offs "Dit is zonde. We begonnen goed in de tweede helft en scoren dan drie keer in een kwartier. Met twee centrale verdedigers en lange ballen probeerden we extra doelpunten te forceren in de hoop dat Jong PSVd dan gelijk zou maken tegen Fortuna", blikt hij bij FOX Sports terug op het duel met FC Dordrecht.

NEC kon namelijk op doelsaldo Fortuna nog voorbij, maar slaagde daar niet in. "Het is teleurstellend, maar ik vind niet dat we de titel hebben laten liggen. Fortuna heeft het gewoon hartstikke goed gedaan. Ze hebben veertien duels op rij niet verloren. Bij Fortuna is alles mooi en bijna magisch en bij ons is alles slecht. Dat is omdat zij mogen en wij moeten", noemt Lijnders het verschil tussen beide ploegen. Voor NEC wacht nu de confrontatie met FC Emmen in de play-offs. "Dat worden twee finales. Hopelijk spelen we er daarna nog twee."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen