Doan ambitieus: "Top zes spelen met FC Groningen"

29 april 2018, 09:53   Bijgewerkt: 29 april 2018, 10:10

FC Groningen maakte onlangs bekend een overeenkomst met Gamba Osaka te hebben bereikt over de gehuurde Ritsu Doan. De negentienjarige Japanner ligt nu tot medio 2021 vast bij de Eredivisie-club. Groningen kende geen fantastisch seizoen en Doan hoopt dan ook dat het volgend jaar beter zal gaan.

Doan zegt blij te zijn om in Groningen te kunnen blijven de komende jaren. "Ik heb hier veel vrienden gemaakt. Alle spelers helpen mij enorm. Het zijn allemaal aardige jongens", zegt hij in gesprek met FC Groningen TV. In zijn eerste seizoen was Doan goed voor acht competitietreffers in 27 duels. "Ik wil zelf nog meer doelpunten maken voor het team. En ik wil in de top zes van de ranglijst spelen", klinkt het ambitieus.

Tegen Roda JC maakte Doan onlangs een belangrijk doelpunt voor Groningen. "Ik herinner me nog dat ik naar de fans toeliep. Iedereen was heel blij en ikzelf ook. Mijn mooiste doelpunt van het seizoen? Dat was tegen AZ", doelt hij op het afstandsschot in de uitwedstrijd tegen de Alkmaarders.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen