Room: "Toen ik terugkwam, had Vitesse Pasveer al gehaald"

29 april 2018, 10:44

Eloy Room heeft zijn eerste seizoen bij PSV bijna achter de rug. De doelman vertrok vorige zomer naar Eindhoven, nadat onderhandelingen met Vitesse spaak liepen. "Het was een gok, maar ik heb er geen moment spijt van gehad", zegt Room.

Want de keeper moest Jeroen Zoet voor zich dulden. Stiekem hoopte Room op zijn vertrek, maar bleef Zoet in het Philips Stadion. In eerste instantie was het de bedoeling dat Room zou verlengen bij Vitesse. "Voor de bekerfinale was ik aan het onderhandelen over contractverlenging met Vitesse, maar door die finale en de festiviteiten is dat op een laag pitje gekomen", vertelt Room aan de NOS. "Daarna vertrok ik met Curaçao naar de Gold Cup in de Verenigde Staten. Toegegeven, toen had ik ook niet veel haast om weer aan tafel te gaan zitten."

Room vervolgt: "Ik stond open voor verlenging en kwam zelfs eerder terug van vakantie om de seizoensvoorbereiding mee te maken. Maar toen ik terugkwam, had Vitesse Remko Pasveer al gehaald. En die kreeg de voorkeur van de trainer." Voor de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal meldde Room zich ziek. "Natuurlijk was het een teleurstelling, maar ik voelde me toen ook echt niet zo lekker. Ik vond het heel vervelend dat het zo overkwam. Alsof het werkweigering was, maar dat zou ik echt nooit doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen