Seedorf houdt moed: "In het leven gebeuren wonderen"

29 april 2018, 11:48

Clarence Seedorf heeft een wonder nodig om zich met Deportivo la Coruña te handhaven in de Primera Division. Allereerst moet hij zondag winnen van FC Barcelona, dat bij winst de landstitel opstrijkt. "Wiskundig gezien houden we kans. En in het leven gebeuren wonderen", houdt Seedorf moed.

Depor moet de resterende vier wedstrijden in La Liga winnen, terwijl de concurrentie geen punt meer mag pakken. "We moeten tegen Barcelona met lef spelen", zegt Seedorf op de persconferentie. "De ploeg is mentaal voorbereid op deze moeilijke wedstrijd. We zullen een perfecte wedstrijd moeten spelen."

Seedorf vervolgt: "Het werk dat we de afgelopen weken hebben verzet, gooien we niet in een keer overboord. De situatie hier was al gecompliceerd toen ik hier kwam." Deportivo kwam onder Seedorf laat op gang, maar de laatste vier wedstrijden is de club ongeslagen. Maar door twee winstpartijen deze week van Levante, lijkt het doek toch te zijn gevallen. "Na de eerste weken was dit mijn moeilijkste week", aldus Seedorf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen