Atlético Madrid komt de misser van Torres te boven

29 april 2018, 18:04

Atlético Madrid blijft op koers voor de tweede plaats in La Liga. De halve finalist van de Europa League won zondagmiddag moeizaam van Alaves (0-1), waar oud-Feyenoorder John Guidetti in de basis startte. Atlético houdt door de zege een minimale marge op Real Madrid. 

Alaves - Atlético Madrid werd het duel van de strafschoppen. Twintig minuten voor het eindsignaal mocht Fernando Torres aanleggen voor een strafschop. Wakaso Mubarak had een overtreding gemaakt op Vitolo en die werd door arbiter David Fernandez bestraft met een penalty. Maar Torres' schot werd gered door Fernando Pacheco, de doelman die een paar minuten eerder zijn collega onder de lat verving.

In de 78ste minuut kreeg Atlético opnieuw een strafschop. Torres liet het buitenkansje aan Kevin Gameiro en de invaller toonde zich wél scherp: 0-1. Door de overwinning staat Atleti tweede, met vier punten voorsprong op Real. Maar de stadsgenoot speelde een wedstrijd minder.

Echter ligt bij Atlético de focus op de return van de halve finale in de Europa League tegen Arsenal. Na de 1-1 in Londen hebben de Madrilenen een goede uitgangspositie. Donderdag staan beide ploegen opnieuw tegenover elkaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen