Fellaini kopt Manchester United in blessuretijd langs Arsenal

29 april 2018, 19:28

'Late drama', zoals de Engelsen het zo mooi noemen, zondagavond op Old Trafford. Het duel tussen Manchester United en Arsenal stevende op een 1-1 eindstand af, totdat in de blessuretijd The Red Devils de overwinning tóch naar zich toetrokken. Invaller Marouane Fellaini kroonde zich tot matchwinner.

Na een kwartier spelen werd de ban gebroken in Manchester. Alexis Sánchez – die in de winterstop van Arsenal naar Manchester United overstapte – raakte de paal, maar in de rebound schoot Paul Pogba raak. Henrikh Mkhitaryan zorgde na rust met een bekeken schot voor de 1-1, wat lange tijd het laatste doelpunt van de wedstrijd leek te worden. Met een rake kopbal in de blessuretijd zorgde Fellaini er echter voor dat de punten toch in Manchester bleven.

Het duel op Old Trafford stond ook in het teken van Arsène Wenger, die aan het einde van het seizoen vertrekt als manager van Arsenal. Voorafgaand aan de topwedstrijd werd de Fransman geëerd door zowel José Mourinho als Sir Alex Ferguson. Wenger kreeg een trofee overhandigd en een applaus van het publiek in Manchester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen