Kuwas en Monteiro hopen in zomer stap hogerop te maken

30 april 2018, 09:51

Brandley Kuwas en Jamiro Monteiro zijn mogelijk bezig aan hun laatste weken in dienst van Heracles Almelo. De sterkhouders van de Eredivisionist hebben dezelfde ambitie: op korte termijn een stap naar een grotere club maken. Het tweetal heeft nog wel een doorlopend contract in Almelo.

Dat Monteiro na één jaar Heracles toe is aan een volgende stap, geeft hij eerlijk toe. "En dat zou een klap voor de club zijn. Maar wij moeten ook verder. En Heracles heeft altijd laten zien goede vervangers terug te vinden", zegt Monteiro in TC Tubantia. "Een club uit de top vijf. Dat is voor mij hogerop. En anders blijf ik hier. Dat is ook geen straf, zeker weten van niet."

Kuwas wil ook weg uit Almelo, al heeft nog geen club zich voor hem gemeld. "Dus ik weet het niet. Er zal vast wel iets komen, maar tot nu toe is er niks, dus ik ben er nog", is hij heel realistisch. "Maar het moet sportief en financieel een goede stap zijn. De meeste mensen denken dan al snel: Hij gaat voor het geld. Maar sportief moet ik ook een goede stap maken, om me verder te kunnen ontwikkelen. Dat is het belangrijkst."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen