NAC is Vreven dankbaar: "Hij heeft het waargemaakt"

30 april 2018, 10:50   Bijgewerkt: 30 april 2018, 11:01

NAC Breda is Stijn Vreven dankbaar voor zijn geleverde prestaties. De Bredanaars bevestigen maandag ook zijn vertrek. "Een bijzondere, gepassioneerde en authentieke trainer, die het maximale heeft gepresteerd met een talentvolle spelersgroep", zegt technisch directeur Hans Smulders.

"De afgelopen periode hebben we met elkaar meerdere gesprekken gevoerd over de toekomst. Dat waren intensieve en goede gesprekken, waarin we uiteindelijk hebben besloten om na dit seizoen beiden een ander pad te kiezen", zegt Smulders op de website van de Parel van het Zuiden. "Ik volg Stijn al heel lang en hij heeft volledig waargemaakt waarvoor we hem destijds naar Breda hebben gehaald. Hij is een coach die elke dag het maximale voor NAC heeft gegeven en een grote bijdrage heeft geleverd om de club weer terug te brengen naar de plek waar we nu staan."

De komende periode gebruikt NAC om op zoek te gaan naar een opvolger. Smulders: "De afgelopen seizoenen hebben we een sterke ontwikkeling doorgemaakt bij NAC op het gebied van professionalisering en het creëren van een topsportklimaat. Er is fors ingezet op de verbetering van de randvoorwaarden om met het eerste elftal te presteren en daarnaast talent optimaal te ontwikkelen. Doordat we de stap terug naar het Eredivisieschap hebben bereikt en behouden, komt de club weer in een nieuwe fase terecht en is het voor ons tijd om verder vooruit te kijken. We zullen de komende periode secuur op zoek gaan naar een geschikte opvolger voor Stijn."

NAC speelde zich zondag officieus veilig in de Eredivisie met een overwinning op sc Heerenveen (3-0).

Lees hier de reactie van Stijn Vreven

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen