ADO overtuigd dat zege voldoende is voor play-offticket

30 april 2018, 12:10

In eigen hand heeft ADO Den Haag het niet, maar de Hagenaren zijn ervan overtuigd dat een overwinning in de laatste speelronde volstaat voor een play-offticket. ADO gaat dan op bezoek bij Roda JC, dat nergens meer om speelt. Voor concurrenten PEC Zwolle en sc Heerenveen staan zware wedstrijden op het programma.

"Als we zelf winnen, dan zijn we voor 999% zeker van het spelen van play-offs", beweert Lex Immers tegen Omroep West. Dat zijn woorden waar trainer Alfons Groenendijk zich bij aansluit. "Ik heb het in de kleedkamer tegen de jongens gezegd. We moeten het zelf doen. Als je wint bij Roda is het genoeg. Dan krijgen we een week later Utrecht thuis in de playoffs. In een uitverkocht huis."

PEC Zwolle, dat net als ADO Den Haag 44 punten heeft, gaat zondag op bezoek bij AZ. De Zwollenaren hebben een doelsaldo dat iets beter dan de Hagenaren en lijken aan een overwinning in Alkmaar voldoende te hebben om een play-offticket te bemachtigen. Heerenveen heeft twee punten meer, het beste doelsaldo van de drie clubs en neemt het zondag in een thuiswedstrijd op tegen Feyenoord.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen