Spoorboekje: Real Madrid ontvangt Bayern, play-offs van start

1 mei 2018, 07:00   Bijgewerkt: 30 april 2018, 17:50

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 1 mei.

Nieuws

Start play-offs promotie/degradatie

Blijven Roda JC en Sparta Rotterdam behouden voor de Eredivisie, of promoveren naast Fortuna Sittard nog meer clubs uit de Jupiler League? Vandaag begint in Maastricht en Dordrecht de eerste ronde van de play-offs om promotie/degradatie. De winnaars van de dubbele confrontaties plaatsen zich voor de halve finale van de nacompetitie.

Wedstrijden

MVV – Almere City (18.30 uur)

MVV hoopt de komende weken hetzelfde kunstje als aartsrivaal Fortuna Sittard te flikken: promoveren naar de Eredivisie. De club uit Maastricht plaatste zich ternauwernoord voor de play-offs door op de tiende plaats te eindigen in de reguliere competitie. Tegenstander in de eerste ronde is Almere City, dat zich afgelopen zaterdag pas verzekerde van een plek in de nacompetitie.

Real MadridBayern München (20.45 uur)

De grote kraker van vandaag is natuurlijk het treffen tussen Real Madrid en Bayern München. Na de 1-2 zege in Zuid-Duitsland zijn de Madrilenen de torenhoge favoriet om zich te plaatsen voor de finale van de Champions League. Bayern München hoopt op een stunt en zal – zonder de geblesseerde Arjen Robben – alles in het werk stellen om de nederlaag in de heenwedstrijd ongedaan te maken.

FC Dordrecht – SC Cambuur (20.45 uur)

In de eerste ronde van de play-offs komen naast MVV en Almere City ook FC Dordrecht en SC Cambuur in actie. Lange tijd leek het erop dat de Leeuwarders zich niet zouden plaatsen voor de play-offs, maar door een knappe eindspurt eindigde het team van trainer René Hake op de achtste plaats. In Dordrecht treft Cambuur een team dat geen van de laatste zes wedstrijden won. Kan daar vanavond verandering in komen?

Voetbal op tv

18.30 uur: MVV – Almere City, FOX Sports 1 – live verslag van play-offwedstrijd

20.00 uur: Real Madrid – Bayern München, Veronica – live verslag van Champions League-duel

20.45 uur: FC Dordrecht – SC Cambuur, FOX Sports 1 – live verslag van play-offwedstrijd

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen