Weghorst ambitieus: "Er is vrij serieuze belangstelling"

30 april 2018, 22:04

Wout Weghorst kan deze zomer een transfer gaan maken. De spits maakt bekend dat er diverse clubs 'serieuze belangstelling' hebben getoond. Hij laat eveneens weten open te staan voor een vertrek uit Alkmaar in de aankomende transferperiode.

"Ik ben heel ambitieus. Of er belangstelling voor mij is? Dat is er zeker. Het is ook vrij serieus", aldus Weghorst bij Peptalk. "Ik heb de wens uitgesproken dat wanneer er voor mij en AZ iets moois uit kan komen, we er open voor zullen staan", legt de aanvaller uit, die niet bekend maakte om welke clubs het ging.

Weghorst sprak ook nog over zijn blessure die hij onlangs opliep op de training bij AZ. Na een botsing met Gino Coutinho liep hij een wond op tussen lies- en schaamstreek. "Hij raakte me waar je iemand niet moet raken. Het deed veel pijn en ik was echt in paniek. Ik voelde dat ik geraakt werd en zag allemaal bloed. Achteraf kun je erom lachen, maar de chirurg zei dat ik geluk heb gehad. Als hij me vijf centimter verder op een andere plek had geraakt, was er kans dat het niet meer zou werken of ergere dingen", blikt hij terug.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen