Gisteren gemist: belangstelling voor Weghorst, zege Tottenham

1 mei 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 30 april.

Schalke 04 schorst Meyer na kritiek op clubleiding

Max Meyer is dit seizoen niet meer welkom bij Schalke 04. De clubleiding heeft besloten om de middenvelder te schorsen vanwege enkele uitspraken over de clubleiding die hij onlangs deed in een interview met Bild. Daarin beschuldigde Meyer het bestuur van Schalke van 'pestgedrag'.

Bijzonder: Maradona drie dagen na ontslag weer aangesteld

Een bijzondere aankondiging bij Al Fujairah, dat uitkomt op het tweede niveau in de Verenigde Arabische Emiraten. Drie dagen geleden werd nog het vertrek van trainer Diego Maradona aangekondigd na het mislopen van promotie naar het hoogste niveau, maar maandag werd bekend dat de Argentijn opnieuw is aangesteld als hoofdtrainer.

Weghorst ambitieus: "Er is vrij serieuze belangstelling"

Wout Weghorst kan deze zomer een transfer gaan maken. De spits maakt bekend dat er diverse clubs 'serieuze belangstelling' hebben getoond. Hij laat eveneens weten open te staan voor een vertrek uit Alkmaar in de aankomende transferperiode.

Ten Hag looft ontwikkeling Mazraoui: "Uitstekend gedaan"

Waar Noussair Mazraoui tegen VVV-Venlo nog op het middenveld stond, kreeg hij afgelopen weekend tegen AZ een kans als rechtsachter als vervanger van de geblesseerde Joël Veltman. Ajax-trainer Erik ten Hag was blij met het resultaat van die verrassende zet én de ontwikkeling van het talent.

Tottenham wint en doet goede zaken in strijd om CL-ticket

Tottenham Hotspur heeft maandagavond een vrij eenvoudige 2-0 overwinning geboekt op Watford. Daarmee doet de club goede zaken in de strijd om een Champions League-ticket. Tottenham liet het echter na om flink aan het doelsaldo te werken. Bij Watford bleef Daryl Janmaat negentig minuten op de bank zitten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen