'Mancini wordt aangesteld als Italiaanse bondscoach'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

1 mei 2018 – Roberto Mancini wordt de nieuwe bondscoach van Italië: de Italiaanse media melden dinsdag dat hij op korte termijn wordt aangesteld als eindverantwoordelijke. Op 28 mei moet hij tegen Saoedi-Arabië al op de bank zitten, de aanstelling komt daarmee in een stroomversnelling.

'Mancini wordt aangesteld als Italiaanse bondscoach'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Op dit moment is de huidige trainer van Zenit St. Petersburg in Rome in onderhandeling om de laatste plooien glad te strijken met technisch directeur Alessandro Costacurta. Mancini gaat een contact tekenen voor twee jaar en moet Italië weer naar het EK 2020 leiden, nadat het toernooi in Rusland werd misgelopen.

Inmiddels is het bondscoachschap een flinke soap aan het worden: Carlo Ancelotti leek – nadat de namen van Claudio Ranieri en Antonio Conte ook al de revue waren gepasseerd – de eerste keuze, maar naar verluidt had hij geen oren om de opvolger te worden van Gian Piero Ventura, die momenteel nog tijdelijk wordt vervangen door Luigi Di Biagio. Met Mancini moet er een einde komen aan de onduidelijkheid.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd