Strootman vermoedelijk niet fit genoeg om te spelen

1 mei 2018, 13:58   Bijgewerkt: 1 mei 2018, 14:05

Kevin Strootman is vermoedelijk niet fit genoeg om in actie te komen namens AS Roma tegen Liverpool in de halve finale van de Champions League. De Nederlandse middenvelder liep in het heenduel een ribblessure op, waarvan hij nog niet genoeg hersteld is. "De kans dat hij kan spelen is erg klein", liet trainer Eusebio Di Francesco weten.

Dat vertelde de coach tijdens de persconferentie voorafgaand aan het duel in Rome. "Het is voor ons erg vervelend dat hij geblesseerd is", vond de coach. AS Roma heeft, net als in de kwartfinale toen het heenduel met FC Barcelona ook fors verloren ging (4-1), een wonder nodig om de finale van de Champions League te bereiken. Het eerste duel in Liverpool ging met 5-2 verloren.

"Maar Liverpool is geen Barcelona, ze spelen een stuk directer en zijn gevaarlijk in de counter. Onze ambitie is echter onveranderd: we willen de finale halen", aldus een strijdbare Di Francesco. "Hopelijk kunnen we met de support van zeventig duizend fans wederom een mooie comeback bewerkstelligen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen