Büttner denkt dat Slutsky een goede trainer voor Vitesse is

1 mei 2018, 15:10

Hoewel Vitesse nog volop in de race is om een Europees ticket en zich daarvoor afgelopen weekend verzekerde van de play-offs tegen FC Twente (5-0), is na het ontslag van Henk Fraser de blik (onbewust) al deels gericht op komend seizoen. Leonid Slutsky, de nieuwe trainer, liet zich tegen AZ al in Nederland zien en staat vanaf volgend seizoen voor de groep. Alexander Büttner, hij speelde in Rusland, denkt dat zijn club een goede keuze heeft gemaakt met het aanstellen van de Rus.

Hoewel Slutsky in Nederland een onbekende trainer is, staat hij in zijn thuisland heel anders te boek. "Een grote trainer, die CSKA een aantal keer kampioen heeft gemaakt", wist Büttner tegenover FCUpdate.nl. "De Russiche competitie is heel sterk, met veel goede spelers. Dus als je dat kan doen, ben je een goede trainer. Hij staat ook heel goed te boek in Rusland, men is positief over hem."

Hoewel Büttner hem wel van naam kende, werkte hij niet met hem samen. "Dus ik ken hem ook niet persoonlijk. Maar ik kijk er wel naar uit om met hem te werken. Ik ben zeer positief: ik denk dat Vitesse een goede keuze heeft gemaakt qua trainer. Volgens mij hebben ze een toptrainer binnengehaald."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen