Spoorboekje: Wijnaldum staat op de rand van de CL-finale

2 mei 2018, 07:00   Bijgewerkt: 1 mei 2018, 22:16

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 2 mei.

Wedstrijden

Arka Gdynia - Legia Warschau (16.00 uur)

De Poolse bekerfinale staat op de rol: het in de competitie in degradatienood verkerende Arka Gdynia kan voor het tweede jaar achter elkaar (!) de beker winnen, nadat het vorig seizoen ook al won. Destijds was Lech Poznan het slachtoffer (1-2). Hoewel het in de competitie slecht gaat met Arka, won het als laatste ploeg in de Poolse competitie uitgerekend van opponent Legia...

AS Roma - Liverpool (20.45 uur)

Kan AS Roma wederom voor een wonder zorgen in de hoofdstad van Italië? Na de prachtontsnapping tegen FC Barcelona in de kwartfinales, moet het tegen Virgil van Dijk en consorten wederom een achterstand van drie doelpunten goedmaken. In dit tot dusver krankzinnige Champions League-seizoen lijkt alles mogelijk, toch wordt de uitdaging bijzonder moeilijk. Bovendien lijkt landgenoot Kevin Strootman niet inzetbaar, hetzelfde geldt voor de nog altijd geblesseerde Rick Karsdorp.

Voetbal op tv

15.50 uur: Arka Gdynia - Legia Warschau, FOX Sports 2 - live verslag van Poolse bekerfinale

20.00 uur: AS Roma - Liverpool, Veronica - live verslag van Champions League-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen