De bijna stunt tegen Jong Ajax geeft MVV vertrouwen in play-offs

1 mei 2018, 16:50

Dat MVV zaterdag Jong Ajax bijna de titel afsnoepte, geeft de Limburgers vertrouwen in de play-offs voor promotie. MVV begint dinsdagavond aan het seizoenstoetje met een thuiswedstrijd tegen Almere City.

MVV kwam op bezoek bij Jong Ajax zelf op een 0-1 voorsprong. De Amsterdammers moesten winnen om de titel van de Jupiler League te pakken. Uiteindelijk moest MVV zich overgeven (2-1). "Verdedigend stond het allemaal prima. Ajax begon te zweten, had het moeilijk. Alleen aan de bal zelf mocht het iets beter", zegt trainer Ron Elsen (foto) op de website van MVV.

Tegen Almere City gaat het voor MVV écht om de knikkers. "Geen van beide teams start als favoriet. De ploegen zijn aan elkaar gewaagd", vindt Elsen. "Het zijn de kleine dingen die het verschil kunnen gaan maken. We hebben hier immers te maken met een ander spanningsveld."

De winnaar van dit tweeluik treft in de halve finale mogelijk Roda JC, de aartsrivaal van MVV. Elsen: "Eerst 180 minuten Almere City. Dan pas gaan we ons bezig houden met een eventuele volgende tegenstander." Vorig seizoen promoveerde MVV bijna naar de Eredivisie, maar was Roda in de finale net te sterk. 

MVV en Almere City trappen dinsdagavond om 18.30 uur af. Het duel is LIVE te volgen via FCUpdate.nl.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen