Azimi stelt nu promotiebonus beschikbaar voor Dordrecht

1 mei 2018, 22:51

Salar Azimi (links op foto) stelt nu voor FC Dordrecht een promotiepremie beschikbaar. De Zeeuws-Vlaamse zakenman schenkt 110.000 euro als de club via de play-offs weet te promoveren naar de Eredivisie. Azimi deed vorig seizoen hetzelfde bij NAC Breda. Hij wil(de) ook Roda JC overnemen, maar tot dusver is daarover niets concreet. 

Azimi verbond zich dinsdag met zijn Hotel De Elderschans ook als rugsponsor aan Dordrecht. De club begint dinsdag in de eerste ronde van de play-offs met een thuiswedstrijd tegen SC Cambuur. "Ik wil alles op alles zetten op Dordrecht in de Eredivisie te krijgen", zegt hij tegen FOX Sports. "Bij de club zijn ook Zeeuwen betrokken. Trainer Gerard de Nooijer is een Zeeuw, net als verdediger Julius Bliek. Ik wil meer Zeeuwen op de tribunes hebben. In Zeeland is geen bvo, maar ik leef met de gedachte van een Zeeuws ploegje in Dordrecht."

De bonus die Azimi beschikbaar stelde voor NAC moest hij ook betalen. De Bredanaars promoveerden via de play-offs door af te rekenen met FC Volendam en NEC. "Dit jaar willen we dat opnieuw doen met Dordrecht", aldus Azimi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen