De Nooijer houdt vertrouwen in goede afloop ondanks 1-4 verlies

2 mei 2018, 09:50

Hoewel FC Dordrecht dinsdagavond in eigen huis met 1-4 verloor van SC Cambuur, heeft trainer Gèrard de Nooijer nog geloof in een goede afloop voor zijn ploeg. De oefenmeester vond namelijk dat er meer inzat voor zijn elftal dan de forse nederlaag: "We hebben de kansen wel gehad", zag hij.

Tegenover RTV Rijnmond ging de coach in op de nederlaag. "Denis Mahmudov had nog een stiftballetje en we hadden heel veel onderscheppingen waarbij we snel omschakelen. Het is zonde dat je dat niet afmaakt", baalde hij. "In de tweede helft komen we heel snel achter. Daarna scoort Julius Bliek en krijgt Mahmudov weer een kans en nog een kopbal."

Toch wist De Nooijer ook waar het mis ging: "We worden afgestraft op persoonlijke fouten en effectiviteit en dat heeft Cambuur goed gedaan. Ik vind dat we alles hebben gegeven tot het einde toe. Je zag een Dordrecht dat alles wilde geven, alleen het zat even niet mee."

Hoewel Dordrecht vier (!) goals nodig heeft in Leeuwarden, houdt hij hoop. "Je weet nooit wat er gebeurt. Voor hetzelfde geld kom je gelijk voor of krijg je een penalty. Daar moet je gewoon vanuit gaan en dan kunnen er nog rare dingen gebeuren."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen