PEC Zwolle legt Hamer en Flemming voor drie jaar vast

2 mei 2018, 13:03   Bijgewerkt: 2 mei 2018, 14:26

PEC Zwolle heeft Zian Flemming en Gustavo Hamer officieel gepresenteerd als nieuwe spelers voor komend seizoen. De ene middenvelder komt over van Ajax, de andere van Feyenoord: ze tekenen een contract voor drie jaar in Overijssel. Van beide spelers is het tot 2019 lopende contract afgekocht, al doet de club geen mededelingen over de hoogte van de transfersommen.

"Gustavo is een speler die wij al langere tijd in het vizier hebben. Hij past in ons plaatje van de manier van spelen zoals wij dat graag zien. Na zijn periode in de jeugd bij Feyenoord heeft hij zich dit seizoen nadrukkelijk laten zien in de Jupiler League. De logische vervolgstap voor hem is nu de Eredivisie", aldus technisch directeur Gerard Nijkamp.

De komst van beide spelers kan niet los gezien worden van het vertrek van Mustafa Saymak: hij is na dit seizoen namelijk transfervrij. Datzelfde geldt voor smaakmaker Younes Mokhtar en Stef Nijland. Ook Philippe Sandler (Manchester City) vertrekt uit Zwolle, waardoor er de nodige nieuwe impulsen nodig zijn. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen