ADO Den Haag zet deur voor talent Pinas toch weer op een kier

2 mei 2018, 15:32

ADO Den Haag heeft de deur voor Shaquille Pinas toch weer op een kier gezet. De verdediger werd in febuari naar het tweede elftal gezet vanwege werkweigering en kwam sindsdien niet meer in actie in de hoofdmacht. Mogelijk komt daar toch nog verandering in, ondanks dat trainer Alfons Groenendijk eerder liet weten dat er géén opening meer was.

Dat schrijft Voetbal International. Omdat er sluimerende belangstelling is voor Wilfried Kanon, wil ADO opnieuw kijken wat er mogelijk is met Pinas. Hij weigerde zijn amateurcontract, waardoor hij transfervrij is op te halen door andere clubs, destijds te verlengen. Door de interesse in Kanon komt er mogelijk toch nog een onverwachte ontwikkeling in die zaak.

"Er wordt geïnformeerd, er ligt op dit moment geen concreet bod", vertelt technisch manager Jeffrey van As over Kanon. "We zijn heel tevreden met Wilfried, maar ADO mag voor een international van Ivoorkust nooit het eindstation zijn." De 'TD' bevestigde ook dat er sluimerende interesse voor topscorer Bjørn Johnsen.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen