Klopp kiest voor Wijnaldum, Roma nu met drie aanvallers

2 mei 2018, 19:53

Georginio Wijnaldum is ook in de return tegen AS Roma de vervanger van Alex Oxlade-Chamberlain. Hij start in de basis van Liverpool, nadat vorige week bekend werd dat het seizoen van Oxlade-Chamberlain voorbij is. In het heenduel van de halve finale van de Champions League verving Wijnaldum de geblesseerde Oxlade-Chamberlain al vroeg. Aan Romeinse kant ontbreekt Kevin Strootman.

Jürgen Klopp past zijn basis verder niet aan. Liverpool treedt in de return aan met de bekende namen. Dat betekent dat ook Virgil van Dijk aan de aftrap verschijnt. De Engelsen verdedigen een 5-2 overwinning op Anfield. Als dat lukt, wacht op 26 mei Real Madrid in Kiev.

Roma kent meer wijzigingen. Eusebio Di Francesco moet Strootman missen vanwege een ribblessure, maar de trainer heeft ook zelf gesleuteld aan zijn team. Di Francesco kiest nu voor drie aanvallers: Patrik Schick, Edin Dzeko en Stephan El Shaarawy. Ten opzichte van het duel in Engeland zijn naast Strootman Cengiz Ünder en Juan Jesus uit de basis verdwenen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen