Feyenoord houdt assistent Van Gastel aan boord

3 mei 2018, 11:20

Jean-Paul van Gastel staat ook de komende twee seizoenen onder contract bij Feyenoord. De Rotterdammers melden donderdagochtend dat de assistent-trainer zijn handtekening heeft gezet onder een verbintenis die hem tot de zomer van 2020 in De Kuip houdt. Sinds 2011 maakt hij deel uit van de technische staf van Feyenoord.

"We zijn nog steeds zeer tevreden over de belangrijke rol die Jean-Paul van Gastel binnen deze technische staf inneemt", vertelt technisch directeur Martin van Geel op de clubwebsite van Feyenoord. "Ook voor de continuïteit zijn we erg blij dat er met hem en Giovanni van Bronckhorst al jaren twee oer-Feyenoorders in de trainersstaf zitten. Bovendien blijft Jean-Paul dagelijks zijn waarde als uitstekende veldtrainer bewijzen.'

Feyenoord nam onlangs afscheid van een andere assistent-trainer, Jan Wouters. De Rotterdammers willen de trainersstaf een nieuwe impuls geven en zijn op zoek naar een nieuwe assistent. Eén van de namen die in Rotterdam [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/332000/feyenoord-heeft-landzaat-op-de-korrel-als-opvolger-wouters/,_blank,rondzingt] is die van Denny Landzaat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen