Spoorboekje: Man United op bezoek bij Locadia en Pröpper

4 mei 2018, 07:00   Bijgewerkt: 3 mei 2018, 15:48

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 4 mei.

Nieuws

Voorbereiding laatste speelronde

De achttien Eredivisionisten bereiden zich voor de op laatste speelrondes van het seizoen. Voor de meeste clubs staat er niet veel meer op het spel, maar in de subtop is het nog vrij spannend. Hoe bereidden deze teams zich voor op een spannende laatste speeldag? Wat is het strijdplan van sc Heerenveen, PEC Zwolle en ADO Den Haag?

Wedstrijden

Brighton & Hove AlbionManchester United (21.00 uur)

Het moet wel heel gek lopen, wil Manchester United de tweede plaats in de Premier League nog verspelen. Vanavond kan het team van trainer José Mourinho de tweede plek zo goed als veiligstellen door op bezoek bij Brighton & Hove Albion de volle buit te pakken. Het duel is ook niet onbelangrijk voor de club van Jürgen Locadia en Davy Propper, die bij-na zeker is van nog een jaar Premier League.

SevillaReal Sociedad (21.00 uur)

Een Europees seizoen zonder Sevilla? Dat zou volgend seizoen zomaar kunnen. De Zuid-Spaanse formatie dreigt naast een Europa League-ticket te grijpen. Zonder de ontslagen Vincenzo Montella gaat vanavond tegen Real Sociedad op jacht naar een driepunter. Die drie punten zijn meer dan welkom in Sevilla dat al zeven wedstrijden op rij niet won in de Primera División en is afgezakt naar de achtste plaats.

Voetbal op tv

20.30 uur: Voetbal Inside, RTL 7, voetbaltalkshow

20.50 uur: Brighton & Hove Albion - Manchester United, Ziggo Voetbal, live verslag van wedstrijd in de Premier League

20.55 uur: Sevilla - Real Sociedad, Ziggo Extra 1, live verslag van wedstrijd in de Primera División

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen