Besiktas houdt woord en komt niet opdagen bij bekerduel

3 mei 2018, 20:30

Zoals aangekondigd is Besiktas niet op komen dagen bij het bekerduel met Fenerbahçe. De Turkse bond had donderdagavond het restant van de bekerwedstrijd ingeroosterd, maar Besiktas liet al weten dat het niet van plan is te gaan spelen. De club is inderdaad niet op komen dagen.

In een leeg stadion begonnen de spelers van Fenerbahçe aan de warming-up, maar de selectie van Besiktas was niet in het stadion. Het is nu aan de Turkse bond om te bepalen hoe het verder met bij het bekertreffen. De return van het bekerduel werd twee weken geleden na 57 minuten stilgelegd. Dit gebeurde bij een 0-0 tussenstand. Er waren rellen op de tribune, en Besiktas-trainer Senol Günes raakte gewond door een voorwerp uit het publiek. Ook binnen de lijnen was de wedstrijd verhit. Pepe, tegenwoordig spelend voor Besiktas, kreeg al na een half uur een rode kaart. Daarnaast werd een doelpunt van Ryan Babel (Besiktas) afgekeurd.

Er werd vorige week topoverleg gevoerd door de club, waarna de Besiktas een statement naar buiten heeft gebracht waarin staat dat de club niet bereid is om de wedstrijd af te maken. De club laat weten zeer teleurgesteld te zijn in de Turkse bond. 

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen